Open bedrijvendag 2023

Wie doen er mee?

De komende tijd zullen er steeds meer bedrijven worden toegevoegd aan de website..

De Bedrijven

FABLAB Coevorden

FabLab Coevorden

Locatie: Techniekplein, De Nieuwe Veste, ingang Graaf van Heiden Reinesteinlaan

Tijdens de Open Bedrijvendag kun je in het FabLab al een beetje proeven van de leuke activiteiten die we wekelijks organiseren. Je kunt veel doen, proberen, maken, testen, voelen en bekijken. Leuk voor kinderen, maar doe als volwassene gewoon lekker mee. Lekker prutsen en samen wat bouwen met de handen. En daarna kijken of je het digitaal kunt namaken? Bekijk de 3D printers en lasersnijders en zie hoe je van een digitaal ontwerp uiteindelijk weer een voorwerp in je handen kunt hebben.  

Zorg dat je voldoende tijd hebt. Want niet alleen het FabLab verzorgt activiteiten op het Techniekplein. Er staan ook andere bedrijven en organisaties met hun activiteiten.

Forbo Flooring Systems

Forbo Flooring Systems

Locatie: Techniekplein, De Nieuwe Veste, ingang Graaf van Heiden Reinesteinlaan

Forbo Flooring in Coevorden produceert en ontwikkelt veerkrachtige vloerbedekking voor toepassing in de consumenten- en projectmatige omgevingen. De vloerbedekkingen worden wereldwijd verkocht.

 

Forbo Flooring Systems

Swanink Technology Coevorden

Locatie: Vosmatenweg 3, 7742SX Coevorden

STC B.V. is gespecialiseerd in het bouwen en customizen van machines naar de wens van de klant. Deze machines zijn inzetbaar in de sloop-, infra-, waterbouw- en overslag werkzaamheden. Tijdens de Open Bedrijvendag zullen verschillende machines gedemonstreerd worden en kunnen bezoekers zelf een leuk aandenken in elkaar lassen. Voor de hongerige bezoeker staat de barbecue aan en voor de kinderen staat er een springkussen klaar. 

Vanaf 9:00 uur bent u bij ons van harte welkom! 

 

Forbo Flooring Systems

Lekker Drenthe

Locatie: Data 42, 7741MG Coevorden

Lekker Drenthe is een winkel/webshop met Drentse streekproducten en oud Hollandse producten. Hier kunt u terecht voor cadeau artikelen, cadeaupakketten, relatiegeschenken, kerstpakketten, lekkernijen, servies. Dit voor zowel de particulier als de bedrijven.

Tijdens de Open Bedrijven kunt u onze winkel bezoeken en ons uitgebreide assortiment bekijken en proeven! De koffie en thee staat voor u klaar en ook zullen er poffertjes worden gebakken.

U kunt meedoen met de prijsvraag die bij de Nieuwe Veste staat en natuurlijk hebben we ook een prijsvraag bij ons zelf. Voor de prijsvraag bij de Nieuwe Veste (raad hoeveel snoepjes er in de pot zitten) kunt u het antwoord opschrijven en het briefje inleveren bij Lekker Drenthe, Data 42 in Coevorden. De winnaar wordt na afloop benaderd.

Forbo Flooring Systems

Bakkerscafé De Loods

Locatie: Parallelweg 20, 7741KB Coevorden

Bakkerscafé De Loods maakt de heerlijkste desembrood en broodjes zonder toevoegingen. De Loodskoeken en handgemaakte kokoskoeken zijn ook erg gewild, dit alles kunt u live meemaken.

Daarnaast kunt u genieten van een kop koffie of thee met gebak. We hebben diverse eigengemaakte belegde desembroodjes, tosti’s, uitsmijters en crocque madame’s. 

Kortom heerlijk genieten bij Bakkerscafé De Loods. Kom langs en proef de sfeer.

 

Forbo Flooring Systems

Fonville Schoonmaakbedrijven

Locatie: Techniekplein, De Nieuwe Veste, ingang Graaf van Heiden Reinesteinlaan

Bij Fonville zijn we gespecialiseerd in schonmaken. We bestaan al sinds 1972 en zijn inmiddels een groot schoonmaakbedrijf met zes vestigingen in Nederland. Elke dag zetten meer dan 1.200 collega’s zich in voor een schone werk- en leefomgeving. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Coevorden

Wij zorgen ervoor dat verschillende plekken, zoals scholen, kantoren en 27 vakantieparken door heel Nederland schoon en fris blijven. Dat is ons vak, en we zijn er goed in!

Kom langs tijdens de Open Bedrijvendag en ontdek wat we doen en hoe je bij ons kunt werken! Je kunt ons deze dag vinden in het Fablab van De Nieuwe Veste. 

Forbo Flooring Systems

AVS Support

Locatie: Techniekplein, De Nieuwe Veste, ingang Graaf van Heiden Reinesteinlaan

Of u nu op zoek bent naar professioneel beeld of geluid. Wij regelen het graag voor u via verhuur, verkoop, lease en vaste installaties. Wat veel klanten waarderen is dat we al vanaf een zeer vroeg stadium met u meedenken en zorgen voor de juiste oplossing. We realiseren ons dat niet iedereen even goed is met techniek. Daarom maken we audiovisuele installaties zo gebruiksvriendelijk mogelijk zodat u precies weet wat u moet doen. Liever laten installeren of bedienen tijdens uw evenement? Dan zijn onze vakkundige AV-technici er 24/7 voor u. Representatief en zorgvuldig gaan ze te werk en zijn goed in staat om vaktaal om te zetten in voor u begrijpelijke taal. 

 

Forbo Flooring Systems

Ecotecworld B.V.

Locatie: Monierweg 5C, 7741KV Coevorden

Ecotecworld B.V. is een groothandel in materialen voor verduurzaming, zoals zonnepaneelsystemen, laadpalen en batterijen. Naast het uitleveren van producten gaan wij een stap verder. Wij helpen onze klanten met een zonnepanelensysteem op maat. Dat houdt in dat wij al het werk van het opzetten van een zonnepanelensysteem uit handen kunnen nemen. Wij maken het leg-plan, stringberekening en leveren maatwerk op locatie. Ecotecworld B.V. is volop in ontiwkkeling door onder andere uitbreiding van ons assortiment met ‘slimme’ producten.

Tijdens de Open Bedrijvendag op zaterdag kunt u gratis gebruik maken van onze 200kW-snel-laadpaal. Wij staan u klaar met advies, een kopje koffie en of thee. 

Forbo Flooring Systems

E-chopper verhuur Coevorden

Locatie: Techniekplein, De Nieuwe Veste, ingang Graaf van Heiden Reinesteinlaan

E-Chopperverhuur Coevorden verhuurt 20 stuks 100% elektrische choppers en 4 fat bikes (oude stijl motorfiets). Routes door Duitsland, Drenthe en Overijssel zijn te verkrijgen door middel van een QR-code. Zo heb je ook via jouw smartphone altijd de juiste route en navigatie erbij. 

E-Chopper verhuur Coevorden heeft zelfs choppers met dubbele accu’s, zodat je er zelfs minimaal 100 km mee kunt toeren!

Leuk voor een tour samen met collega’s of neem een kind mee achterop! echoppervberhuurcoevorden.nl is gevestigd aan de Monierweg 2 (Industrieterrein Leeuwerikkenveld) te Coevorden.

Tijdens de opendag vind je  E-Chopperverhuur Coevorden op het plein bij Fablab / De Nieuwe Veste. Op het proefcircuit mag je zelf een elektrische Chopper uitproberen!