Open bedrijvendag 2024

Wie doen er mee?

De komende tijd zullen er steeds meer bedrijven worden toegevoegd aan de website..

Techniekplein

Tijdens de Open Bedrijvendag kun je in het FabLab al een beetje proeven van de leuke activiteiten die we wekelijks organiseren. Je kunt veel doen, proberen, maken, testen, voelen en bekijken. Leuk voor kinderen, maar doe als volwassene gewoon lekker mee. Lekker prutsen en samen wat bouwen met de handen. En daarna kijken of je het digitaal kunt namaken? Bekijk de 3D printers en lasersnijders en zie hoe je van een digitaal ontwerp uiteindelijk weer een voorwerp in je handen kunt hebben.  

Zorg dat je voldoende tijd hebt. Want niet alleen het FabLab verzorgt activiteiten op het Techniekplein. Er staan ook andere bedrijven en organisaties met hun activiteiten.

Locatie: Techniekplein, De Nieuwe Veste, ingang Graaf van Heiden Reinesteinlaan

Logistiekplein

Bezoek het Logistiekplein tijdens de Open Bedrijvendag Coevorden! Bewonder daar gedurende de dag een indrukwekkende demonstratie van een reachstacker met containers. Stap ook in het treinstel van de Bentheimer Eisenbahn voor een kop koffie of een glaasje drinken.  Op het Logistiekplein staan verschillende bedrijven om zich aan jullie te laten zien! Bij verschillende kraampjes zijn er winacties en ook is er de mogelijkheid om meer te weten te komen over openstaande vacatures.

Tijdens deze dag is er voldoende parkeergelegenheid. 

 

Locatie: Logistiekplein, Euroterminal Coevorden-Emmen-Hardenberg, De Mars 21, 7742PT Coevorden

Bezoek de volgende bedrijven!

Forbo Flooring Systems

Swanink Technology Coevorden

Locatie: Vosmatenweg 3, 7742SX Coevorden

STC B.V. is gespecialiseerd in het bouwen en customizen van machines naar de wens van de klant. Deze machines zijn inzetbaar in de sloop-, infra-, waterbouw- en overslag werkzaamheden. Tijdens de Open Bedrijvendag zullen verschillende machines gedemonstreerd worden en kunnen bezoekers zelf een leuk aandenken in elkaar lassen. Voor de hongerige bezoeker staat de barbecue aan en voor de kinderen staat er een springkussen klaar. 

Vanaf 9:00 uur bent u bij ons van harte welkom! 

 

Forbo Flooring Systems

Lekker Drenthe

Locatie: Data 42, 7741MG Coevorden

Lekker Drenthe is een winkel/webshop met Drentse streekproducten en oud Hollandse producten. Hier kunt u terecht voor cadeau artikelen, cadeaupakketten, relatiegeschenken, kerstpakketten, lekkernijen, servies. Dit voor zowel de particulier als de bedrijven.

 

Forbo Flooring Systems

United Petfood

Locatie: Vosmatenweg 42, 7742PB Coevorden

Tekst volgt later.

Forbo Flooring Systems

Adapteo

Locatie: De Holwert 4, 7741KC Coevorden

Tekst volgt later.

Forbo Flooring Systems

Euroterminal Coevorden B.V.

Locatie: De Mars 21, 7742PT Coevorden

Tekst volgt later.